U bevindt zich hier: Services / Diensten » Goederenvervoer

Services / Diensten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Kantoren

Goederenvervoer

Goederenvervoer zorgt ervoor dat de afstand tussen de wereldwijde productie en consumptie van goederen wordt overbrugd. Het goederenvervoer is een nauw samenspel van ketens, knooppunten binnen ketens, het toevoegen van waarde bij bedrijven en op bedrijventerreinen, de juiste modaliteitskeuze en uiteindelijk het bezorgen van de producten bij de klanten in grootstedelijk gebied.
Structurele wijzigingen in productie- en consumptiestructuren hebben grote invloed op de wijze waarop het goederenvervoer ingericht wordt, waardoor ook de vraagstukken waarmee overheden en bedrijven worstelen sterk aan verandering onderhevig zijn. Belangrijke trends zijn onder andere:

  • afstanden worden groter, aangezien er steeds meer in China en India wordt geproduceerd;
  • batches worden kleiner, omdat de consumentenwensen steeds specifieker en ook veeleisender worden;
  • de eisen aan transport vanuit de omgeving worden stringenter (veilige ketens, schone en duurzame ketens, milieuzonering en venstertijden in binnensteden van Europa).
Op het gebied van goederenvervoer is Buck Consultants International nauw betrokken bij het verkennen van het formuleren van visies, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen (inclusief haalbaarheidstools) en het implementeren van projecten rond logistieke regio’s, zee- en luchthavens, innovatieve vervoersconcepten en infrastructuur. Ons bureau is daar-naast toonaangevend als het gaat om stedelijke distributie en het ontwikkelen en inpassen van concepten voor (goederen)vervoersmanagement.


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief

Experts