U bevindt zich hier: Services / Diensten » Supply chain analyses en logistiek advies » Ontwerp van (logistieke) operaties

Services / Diensten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Kantoren

Ontwerp van (logistieke) operaties

Het met succes ontwerpen en implementeren van een kwalitatief goed functionerend distributiecentrum vereist een combinatie van data gedreven methoden, operationele kennis en een creatieve denkwijze.

De vereisten waaraan het ontwerp (de inrichting) van het distributiecentrum moet voldoen, zijn afhankelijk van de logistieke ketenstrategie die zij moet ondersteunen.

Onze dienstverlening voor het ontwerpen van een distributiecentrum wordt ingezet bij greenfield-investeringen, bij het aanpassen van het ontwerp van een distributiecentrum en de consolidatie van distributiecentra.

Voor een logistiek centrum, of het nu gaat om een multinational van 100.000 m2 of om een 2.000 m2 logistiek centrum voor een familiebedrijf, onze bewezen 3 fasen projectbenadering stelt ons in staat om met onze klanten superieure oplossingen te ontwikkelen, die op lange termijn de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten leveren.

Fase 1 - Ontwerp distributiecentrum

Onze initiële ontwerpfase is bedoeld om een optimale oplossing te definiëren op basis van diverse ontwerpen, variërend van conventioneel tot en met volledig geautomatiseerde oplossingen. Gedetailleerde data-analyse en ontwerpcriteria leiden tot de laagste kostenoptie, zowel in termen van operationele kosten als investeringen.

Fase 2 - Gedetailleerd ontwerp, specificaties en aanbestedingen

Functionele en technische specificaties zijn de hoeksteen van een goede oplossing. Fase 2 is essentieel in de ontwikkeling van documentatie, prestaties en kwaliteitsvereisten, evenals de ontwikkeling van het functionele document en de specificaties voor het ontwerp van het informatiesysteem. BCI ondersteunt op actieve wijze het biedings- en onderhandelingsproces tussen de cliënt en de geselecteerde leveranciers.

Fase 3 - Implementatie management

In fase 3 wordt de gedefinieerde dc-oplossing daadwerkelijk gerealiseerd conform de functionele en technische criteria, die in fase 1 en 2 zijn bepaald. Nauwkeurige timing, goede coördinatie van de stappen in het implementatieproces en het op kritische momenten testen op juiste werking, zijn van essentieel belang voor een succesvolle voltooiing van het project.


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief

Experts