U bevindt zich hier: Services / Diensten » StrategieŽn voor het behoud en aantrekken van bedr » Onze activiteiten

Services / Diensten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Kantoren

Onze activiteiten

Het onderstaande schema geeft een beeld van onze diensten met betrekking tot het ontwikkelen van internationale marketingstrategieën en het opstellen van actieplannen.


Ontwikkeling van een marktstrategie en marketingplan

Het ontwikkelen van een succesvolle strategie verloopt in drie stappen. Deze aanpak is gebaseerd op onze ervaring met het assisteren van meer dan 150 economische ontwikkelingsorganisaties in (nagenoeg) alle landen van Europa en honderden locatiekeuze-adviesprojecten.

Bij de doelgroepanalyse gaat het om de identificatie en keuze van doelgroepen, want in de marktkubus zijn meer dan 400 mogelijkheden denkbaar. Zelfs binnen één sector is een verdere segmentering mogelijk. Bijv. wat zijn de meest veelbelovende segmenten binnen de bio-technologie? Welk type logistieke bedrijven past het best in onze regio?

Bij de positionering komt de kosten-kwaliteitsmatrix van pas. Deze methode verschaft de mogelijkheden om - net als een potentiële investeerder - de kosten en kwaliteiten van uw stad, regio of land te vergelijken met de belangrijkste concurrenten. Daaruit volgen heldere antwoorden op vragen als: Wat is onze huidige concurrentiepositie? Waar liggen onze sterke punten? Waar liggen onze zwaktes?

In het marketingplan gaat het om de juiste keuze van instrumenten en middelen. Zo effectief en efficiënt mogelijk. Of zoals de Amerikanen zouden zeggen ‘more bang for your buck!

Afbakening van doelgroepen:


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief

Experts