U bevindt zich hier: Over ons  » Achtergrond

Over ons

Onze kernactiviteiten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Achtergrond

Buck Consultants International behoort tot de toonaangevende bureaus op de terreinen waarop we werkzaam zijn. Buck Consultants International (BCI) werd in 1985 opgericht. Vandaag de dag is BCI uitgegroeid tot een onafhankelijk adviesbureau met 60 medewerkers en een uitgebreid internationaal kantorennetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Binnen Nederland houdt BCI ook kantoor in Den Haag, terwijl het Belgische kantoor in Brussel is gevestigd. Verder beschikt BCI over satelliet kantoren in Londen, Frankfurt, Parijs daarnaast in Atlanta, Bay Area en Los Angeles in de VS en Shanghai en Singapore in Azië. 


Kantoren

Ambitie

Buck Consultants International is een onderzoeks- en adviesbureau met ambities. Ambitie om op het grensvlak van economie, ruimte, infrastructuur en logistiek vernieuwend te zijn. Ambitie om bedrijven en overheden te ondersteunen bij het maken van realistische strategische keuzes. Ambitie om internationaal actief te opereren met vestigingen in Europa’s belangrijkste zakensteden, evenals in Atlanta. Ambitie ook om meerdere gezichtspunten te integreren. Onze werkwijze: creatief, gedegen, steunend op marktontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.

Meerwaarde

Waar ligt de meerwaarde van Buck Consultants International?

  • deskundig en creatief advies op basis van gedegen analyse
  • gebaseerd op actueel inzicht in marktontwikkelingen
  • onafhankelijk en onbevooroordeeld
  • bereid om te luisteren, maar niet zonder eigen visie
  • resultaatgerichte samenwerking met opdrachtgever
  • ambitie om ‘best in class’ te zijn, ‘en een door teamspirit gedreven groep van 60 enthousiaste, multidisciplinaire professionals
Buck Consultants International neemt géén genoegen met oppervlakkige analyses en voor de hand liggende oplossingen. Ons logo is daarvan een illustratie: op het eerste gezicht zes driehoeken, bij nadere bestudering een kubus. BCI kijkt altijd net wat verder.
   
Sinds 2001 is Buck Consultants International ISO- gecertificeerd. Dat wil zeggen dat het bureau volgens een vastgesteld kwaliteitszorgsysteem werkt, dat beoordeeld en gewaardeerd is door de St. Certificatie Kennisintensieve Dienstverlening (Certiked, onderdeel van Lloyd’s Register Nederland BV) met een ISO 9001 certificaat (juli 2016 verlengd).
 
Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief