U bevindt zich hier: Over ons  » Voor wie we werken

Over ons

Onze kernactiviteiten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Voor wie we werken

In de loop der jaren heeft Buck Consultants International al meer dan 1.500 opdrachtgevers mogen ondersteunen. Wij zijn trots op dat in ons gestelde vertrouwen. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie en concreet de resultaten helpen te verbeteren van uw bedrijf, regio, business park, luchthaven, zeehaven etc.

Drie dimensies

Buck Consultants International is betrokken bij een grote variëteit aan typen projecten, met daarin drie strategische lijnen.

  • Zowel bedrijven als (semi)overheden. Van oudsher spreekt Buck Consultants International beide ‘talen’ en voelen de adviseurs zich thuis bij projecten waarbij de inbreng van private en publieke partijen cruciaal is.
  • Van projecten met een strategisch-conceptuele insteek tot projecten gericht op de operationele praktijk bij bedrijven en overheden. Strategische inzichten worden bij Buck Consultants International gecombineerd met advies over directe implementatie. Beide niveaus versterken elkaar: om enerzijds strategische studies te verrijken met operationele inzichten en anderzijds implementatie niet te isoleren van de strategie.
  • Lokaal, regionaal, nationaal én internationaal. Buck Consultants International voert opdrachten op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau uit. Tot onze opdrachtgevers behoren ook tal van internationaal opererende bedrijven en organisaties uit heel Europa, de Verenigde staten en Azië.

En kern: bundeling van expertise

De eerder genoemde zes aandachtsvelden hangen nauw met elkaar samen. Het kennismanagement van Buck Consultants International is erop gericht voor elk project alle relevante kennis en disciplines te integreren. Juist die insteek maakt Buck Consultants International tot uw unieke partner.


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief