U bevindt zich hier: Over ons  » Professioneel netwerk

Over ons

Onze kernactiviteiten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Professioneel netwerk

Teneinde haar dienstenpakket nog verder te completeren en daarmee zoveel mogelijk een volledig pakket aan onze klanten aan te kunnen bieden is Buck Consultants International onderdeel van een uitgebreid netwerk van bureaus in binnen- en buitenland. Hiermee wordt op basis van collegiale samenwerking synergie nagestreefd.

Op het terrein van supply chain advies werkt Buck Consultants International via de strategische alliantie Global Connexion samen met St. Onge (uit de VS en wereldwijd actief) en Orient Logistics Engineering (uit China en actief in Azië). Met betrekking tot bedrijfshuisvesting- en locatie-advies werkt Buck Consultants International samen met o.a. Amerikaanse adviseurs WDG Consulting, BLS Strategies, Site Selection Group.

Lidmaatschappen

Buck Consultants International is lid van (internationale) beroepsorganisaties als CoreNet Global (internationale associatie van vastgoedprofessionals binnen bedrijven) en VOGON (Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers in Nederland). Medewerkers van Buck Consultants International zijn ook actief lid van beroepsorganisaties als CSCMP (Council of Supply Chain Management Professionals), VLM (Vereniging Logistiek Management) en SSON (Shared Services and Outsourcing Network).

Mediapartners

De experts van Buck Consultants International zijn veelgevraagde sprekers op talloze congressen en bijeenkomsten. Ook publiceren medewerkers columns in onder meer Nieuwsblad Transport, Vakblad Logistiek en Vastgoedmarkt. Meer informatie m.b.t. columns, nieuws, publicaties, etc. is hier beschikbaar.


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief